Forside | Samarbejdspartnere

 
4Ydelser     4Opgaver     4Firmaprofil     4Nyhedsbreve     4Referencer     4Kontakt
 

Opgave eksempler

4Virksomhedsudvikling

4Nystartet firma

4Øget vækst

4Salgskursus

4Medejerskab

4Tid for afhændelse

4Fra krise til succes

4Virksomhedsopkøb

4Handelsbarriere

4Nyt selskab

4Udland

4Eksport

4Generationsskifte

4Eksport/Import

4I Direktør stolen

4Spåntage Bearbejdning

4Tidsspilde

4Bankskifte

4Generationsskifte

 

Du er besøgende nummer

 

 

 

Fra dyb flerårig krise til positivt resultat på 24 måneder


Kriser behøver ikke at føre til konkurs eller frasalg. Gribes der effektivt ind, kan årsagerne til krisen identificeres, og virksomheden kan ofte bringes på rette kurs igen. En større produktionsvirksomhed var ejet af to personer var i dyb krise, de slæbte med flere års underskud og et nyt større underskud var på vej, alt medens der måtte betales kontant, der var ikke adgang til yderligere kreditter.  

 

Finansieringskilderne havde indset, at de formentlig ville miste deres ikke uanselige udlån, derfor anmodede de Continue A/S om at påtage sig jobbet som bestyrelsesformand i en periode.

 

Hvis virksomheden skulle overleve den akutte krise, var det nødvendigt med en kraftig intern reorganisering. En af de to ejere overtog virksomheden, og den anden fratrådte, der blev reorganiseret i den faste stab.  I analysen havde vi konstateret, at det var nødvendigt med markante ændringer i produktionen for at nedbringe omkostningerne og samtidig øge virksomhedens output.

 

Måned for måned var der en svag fremgang, og efter et år havde virksomheden vendt underskud til overskud og havde et overskud efter skat på kr. 700.500. Andet år var det 1,8 millioner før skat.

 

 

 

For at opnå succes kan det i mange tilfælde være en fordel at købe support.

Med baggrund i vore erfaringer kan vi gøre en forskel i din bestyrelse.

 

 

Continue A/S Management & Investment · Amigovej 7 · 6710 Esbjerg  · E-mail: info@continue.dk ·Tlf.: 76131313 · Fax: 76131302